THE CIRCULAR BUILDING

Stichting The Circular Building

Stichting The Circular Building heeft als doel om innovaties op het gebied van circulaire economie te stimuleren. Hiertoe heeft de stichting op Plug-In-City een living lab locatie ingericht, waar partners innovaties kunnen testen en exposeren. Living Lab Partners leren van elkaar en versnellen daarmee hun circulaire innovaties.

Living Lab

The Circular Building staat op Plug-in-City, Strijp-S in Eindhoven, gelegen tussen de voormalige Philipsfabrieken op het Ketelhuisplein. Plug-In-City is een tijdelijke pop-up workspace voor makers en designers.

Initiatiefnemers

Stichting The Circular Building is een initiatief van Next Circle en Bygg Architecture.

Partner worden…

Leren door te doen, samen met andere makers; dat is de kracht van innovatieversnelling. Specialisten in de circulaire economie begeleiden dit proces; stap voor stap.

Partnerschap is mogelijk op basis van inbreng van kennis of materialen + grondstoffen (in bruikleen) of financiële participatie en combinaties van deze.

Een partnerschap voor uw bedrijf of organisatie is aan te vragen via ons contactformulier. Informeer ons kort en bondig over de toegevoegde waarde welke u kan inbrengen en waarom denkt bij ons succesvol te zijn.

Partners van The Circular Building zijn bereid hun circulaire innovaties te delen via het digitale platform 040Circulair en  circulair_ondernemen

Expositie

De expositie in het bezoekerscentrum toont de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a. circulaire architectuur, grondstofbehoud, nieuwe energie en 3D printing.

  • Tijdens de Dutch Design Week 2018 wordt CON/VERT ook tentoongesteld; circulaire studentenhuisvesting.

Inspiratie seminars en workshops

Het Glaspaviljoen op Plug-In-City faciliteert ruimte voor inspiratie seminars en workshops.